Sistem de pontaj electronic

Pe scurt: Vreau să am un sistem de pontaj electronic pentru înregistrarea timpului de lucru al personalului.

În orice companie, orele de lucru ale angajaților trebuie să fie înregistrate și controlate legal. Multe birouri sau clădiri ale companiilor fie folosesc un pontaj pentru înregistrarea timpului de lucru, fie notează manual timpul de lucru. Cu Loxone, timpul de lucru poate fi înregistrat și mai ușor. În acest exemplu, vă vom arăta cum să implementați un sistem de pontaj electronic cu Loxone.

Soluție: Utilizarea NFC Code Touch ca parte a unui sistem de pontaj electronic.

Cu NFC Code Touch, nu doar timpul de lucru al angajaților poate fi înregistrat - facturarea cheltuielilor de cantină, controlul accesului individual și multe altele pot fi efectuate prin intermediul acestui dispozitiv unic.

Un sistem de pontaj electronic poate fi implementat în diferite moduri, în funcție de cerințele de instalare, de nevoile companiei și de numărul de angajați. Cel mai bun mod este prin intermediul NFC Code Touch, pe care angajații îl pot utiliza fie prin cod, fie prin intermediul NFC Key Fob. Cu ajutorul aplicației Loxone, angajatorul poate adăuga, schimba sau șterge cu ușurință utilizatori.

Ori de câte ori angajatorul are nevoie de date pentru monitorizare, acestea pot fi descărcate într-un fișier. În aplicație, ultimele 100 de intrări pot fi, de asemenea, vizualizate de către persoanele cu permisiuni aferente.

Hardware:

Descărcați fișierul de exemplu:

Înregistrarea inteligentă a timpului de lucru al angajaților

Config 14.02.06.16

Avantajele unui sistem de pontaj electronic pentru monitorizarea timpului de lucru al personalului.

Cu sistemul de pontaj electronic Loxone este extrem de simplu, nu numai pentru angajați, ci și pentru angajator. În plus, NFC Code Touch oferă mult mai multe posibilități de aplicare, fie că este vorba de un simplu control al accesului, de contabilitate și multe altele.

Previous
Previous

Schimbă culoarea luminii în funcție de vreme

Next
Next

NOU: Loxone Config & App 14.5