NOU: Loxone Config & App 14.5

85% din efortul nostru de dezvoltare se concentrează în instrumentele noastre software. Acestea ne diferențiază de toate celelalte sisteme de automatizare a clădirilor de pe piață. Loxone Config & App 14.5 impresionează prin numeroase îmbunătățiri și funcții noi, cum ar fi Wallbox Manager și multe altele.

 

Principalele caracteristici:

  1. Nou: Manager Wallbox

  2. Îmbunătățirea stării de sănătate

  3. Nou: Gestionarea tabletelor

  4. Îmbunătățirea notificărilor Push

  5. Integrarea de noi produse

  6. Numeroase remedieri de erori și îmbunătățiri

Aflați totul despre cele mai importante caracteristici ale noului Config & App 14.5 în videoclipul de mai jos:

*Nu uitați să setați subtitrarea în limba română: Settings - Substitle/CC - Auto-translate - Romanian

01 Nou: Manager Wallbox

Din ce în ce mai multe companii oferă angajaților, oaspeților și clienților lor puncte de încărcare pentru mașinile lor electrice. Acest lucru face necesar un control inteligent al sarcinilor pentru wallbox-urile individuale. Facturarea energiei consumate reprezintă, de asemenea, o provocare majoră. Loxone Config 14.5 include acum un nou Bloc Funcțional creat tocmai în acest scop: Wallbox Manager.

02 Îmbunătățirea stării de sănătate

Verificarea stării de sănătate includea anterior diagnosticele Tree, Air și Link. Acum a fost extinsă pentru a include numeroase aspecte ale Miniserver pentru a vă ajuta să recunoașteți rapid și ușor dacă toate componentele funcționează și sunt configurate corect. Acest lucru înseamnă că vă puteți preda proiectul liniștiți, știind că totul funcționează perfect.

03 Nou: Gestionarea tabletelor

În multe proiecte Loxone, o tabletă este utilizată ca element central de control. Cu Config & App 14.5, este acum posibil să integrați o tabletă în Config ca un dispozitiv Loxone, să o legați de Miniserver și să gestionați diverse setări.

 

04 Îmbunătățirea notificărilor

Notificările din aplicația Loxone App erau în mare parte la fel în ceea ce privește sunetele. Acest lucru se schimbă odată cu noul Config & App 14.5. Acum se face o distincție între diferitele tipuri de notificări.

05 Integrarea de noi produse

Odată cu cea mai recentă actualizare, produsele lansate recent, cum ar fi Dali Air, și-au găsit drumul și în Loxone Config & App 14.5, care anterior erau disponibile doar în versiunea beta.

06 Numeroase remedieri de erori și îmbunătățiri

Peste 5,5 milioane de linii de cod sunt generate pentru Config & App - o mică eroare se poate strecura ici și colo. Noua versiune 14.5 conține numeroase corecturi de erori și îmbunătățiri suplimentare.

Previous
Previous

Sistem de pontaj electronic

Next
Next

Avem nevoie de spitale inteligente