Schimbă culoarea luminii în funcție de vreme

Pe scurt: Să-mi schimb culoarea luminilor pentru a ști dacă va ploua astăzi.

Este foarte benefic să știi care este situația actuală a vremii înainte de a ieși din casă. După ce vă treziți, puteți vedea care este prognoza pentru ziua respectivă, deoarece casa dvs. poate schimba culoarea luminii în funcție de starea vremii. De exemplu, albastru este ploaie - portocaliu este soare - magenta este înnorat. Acum, schimbarea tuturor luminilor s-ar putea să nu fie practică dacă folosiți acea lumină pentru a vă pregăti. Așadar, putem folosi doar una dintre sursele de lumină de evidențiere, cum ar fi benzile LED, pentru a schimba culoarea luminii în funcție de vreme? Da!

Așadar, acum vă puteți îmbrăca corespunzător și vă puteți pregăti pentru ceea ce mama natură a pregătit pentru această zi.

Mai mult, dacă se preconizează ploaie în următoarele 12 ore, puteți utiliza funcția text-to-speech pentru a face casa să vă transmită informații utile, cum ar fi: "Nu vă uitați umbrela!"

Așadar, dacă sunteți interesați de o soluție de schimbare a culorii luminii în funcție de vreme, continuați să citiți pentru a vedea cum putem realiza acest lucru cu ajutorul hardware-ului Loxone și al software-ului Loxone Config.

Soluție: Cum să schimbi culoarea luminii în funcție de prognoza meteo.

Cu Loxone este posibil să se schimbe culoarea luminii în funcție de prognoza meteo.

Starea de iluminare colorată respectivă este vizualizată doar între orele 6:30 și 7:30, pentru a nu consuma energie inutilă. În acest exemplu, banda LED este activată de la prima mișcare în cameră. Apoi, la ora 7:30 dimineața, banda LED este oprită. Utilizatorul poate ajusta această perioadă de timp în mod individual în aplicație.

La prima mișcare, este trimis un text-to-speech dacă se așteaptă ploaie în următoarele 12 ore. Acest text poate fi modificat în blocul Status (Stare). Acest lucru se datorează faptului că este foarte posibil să se aștepte ploaie în următoarele 12 ore, cu toate că în prezent este soare.

Pentru "fără nori" și "înnorat" se utilizează "tipul de vreme", o valoare care este apoi comparată.

Această valoare poate fi, desigur, ajustată în orice moment prin consultarea documentației:

1 Senin

2 Luminos

3 Înnorat

4 Foarte noros

5 Acoperit de nori

6 Ceață

7 Ceață joasă

8 Nefolosit

9 Nefolosit

10 Ploaie slabă

11 Ploaie

12 Ploaie puternică

13 Plouă

14 Ploaie înghețată ușoară

15 Ploaie înghețată puternică

 

16 Ploi slabe

17 Ploi torențiale

18 Furtună

19 Furtună puternică

20 Ninsori slabe

21 Zăpadă

22 Ninsori abundente

23 Ninsori slabe

24 Ninsori puternice

25 Burniță slabă

26 Burniță

27 Burniță puternică

28 Ploaie ușoară de lapoviță

29 Ploaie torențială puternică

Descărcați fișierul de exemplu:

Prognoza meteo inteligentă

Config 14.02.06.16

De ce ar trebui să vă gândiți, dvs. și clientul dvs., să luați în considerare iluminarea colorată care se schimbă în funcție de vreme?

Este o funcție de confort și de economisire a timpului să știți despre vreme imediat ce vă treziți. Dacă locuința dvs. poate schimba culoarea luminii în funcție de vreme, atunci acest lucru va fi util mai ales dacă aveți copii. Pot să vă îmbrăcați pe dvs. sau pe copiii dvs. în funcție de prognoză, să scoateți pelerinele de ploaie și să alegeți pantofii potriviți fără să fiți nevoit să cautați pe Google cum este vremea și dacă este posibil să plouă în timpul zilei. Vi se reamintește prin intermediul text-to-speech să nu uitați umbrela dacă se anunță ploaie în următoarele 12 ore. Una este să poți să te uiți afară și să vezi cum este vremea, dar cu totul altceva este ca locuința ta să te anunțe cum va fi vremea mai târziu în cursul zilei.

Foarte practic și în weekend, când vezi că plouă, poți să mai dormi cu ușurință câteva minute în plus.

Previous
Previous

NOU! LOXONE CONFIG & APP 14.7

Next
Next

Sistem de pontaj electronic