NOU! LOXONE CONFIG & APP 14.7

Dezvoltarea continuă și îmbunătățirea sistemului Loxone Config & App este prioritatea noastră. Datorită ultimei actualizări a versiunii curente 14.7 și update-ul Audioserverului, vă puteți bucura de numeroase caracteristici noi nouțe și foarte utile, care cu siguranță vă vor imbunătăți experiența de instalare cu Loxone.

Evidențieri

01 NOU: Monitor Status
02 Îmbunătățire stare de sănătate
03 Îmbunătățire Counter Blocks
04 NOU: Miniserver Shortcut
05 NOU: Miniserver Keychain
06 NOU: Date de import NFC
07 Update Audioserver
08 NOU: Exosphere Beta

 

Vizualizează videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii:

*Nu uitați să setați subtitrarea în limba română: Settings - Substitle/CC - Auto-translate - Romanian

01 NOU: Status Monitor

Cu ajutorului lui puteți monitoriza ușor și precis starea instalației dvs. Loxone, cu posibilitatea de a o detalia ulterior: dispozitive, obiecte și camere.

De exemplu, numeroase televizoare sunt folosite în întregul campus Loxone. Datorită acestui modul nou, starea lor poate fi monitorizată ușor și puteți vedea rapid în aplicația Loxone ce televizoare funcționează.

Dacă un televizor nu este online sau accesibil pe rețea, responsabilii cu întreținerea clădirii sunt informați pentru a interveni înainte ca experiența oaspeților să fie afectată.

 

02 Îmbunătățirea stării de sănătate

Verificarea stării de sănătate combină diagnosticul următorelor sisteme: Miniserver, Tree Link și Air. Acesta verifică sistemul pentru funcționarea corectă, oferind astfel economii de timp considerabile în perioada efectuării verificărilor într-un proiect. Această funcționalitate a fost îmbunătățită acum pentru a detecta mai rapid problemele de cablare. În plus, starea de sănătate a fost integrată în starea dispozitivului și poate fi acum pornită direct de acolo.

 
 

05 NOU: Miniserver Keychain

Cu noul Miniserver Keychain, aveți opțiunea de a alege rapid între toate Miniserverele la care ați fost conectat în trecut și ale căror date de acces sunt salvate pe ecranul de pornire al configurării. Numele Miniserverului este de asemenea afișat.

 

06 NOU: Date de import NFC

Oferind mai multor utilizatori acces asupra mai multor zone, în timp scurt și foarte ușor, este un avantaj al sistemului de acces Loxone. Cu toate acestea, în special când vine vorba de proiecte mari, atribuirea individuală a codurilor încă necesită un timp indelungat. Acum este posibil să importați un fișier CSV cu diferiți parametri precum nume, perioadă de valabilitate, etc.

 
 
 

03 Îmbunătățire Counter Blocks

Config oferă diferite blocuri de contoare și opțiuni pentru măsurarea fluxurilor de energie. Cu toate acestea, anterior exista posibilitatea ca erori de transmisie să apară cu contoare diferite, independente de producător. Astfel, Config 14.7 recunoaște acum citiri de contor neobișnuite. Reducerea citirilor de contor nu mai este "permisă", iar creșterile neobișnuit de mari sunt de asemenea identificate. În cazul în care acestea apar, veți fi informat despre incident printr-un mesaj de sistem.

 


04 NOU: Miniserver Shortcut

În numeroase proiecte regăsim utilizarea mai multor Miniservere care au anumite dispozitive sau funcții atribuite lor. Așadar, acum, la cerere, se poate stabili o legătură între aceste Miniservere folosind noul modul "Miniserver Shortcut". Puteți utiliza aplicația pentru a comuta, chiar mai rapid, între Miniserverele individuale.

Exemplu practic: Iluminatul parcului și iluminatul restaurantului de la campusul Loxone au fost implementate folosind diferite Miniservere, chiar dacă ambele zone sunt geografic apropiate una de cealaltă. Pentru a putea accesa rapid iluminatul parcului în calitate de angajat al restaurantului, a fost creată o scurtătură către locația corespunzătoare.

 
 

07 Update Audioserver

De asemenea, este disponibilă o actualizare nouă pentru Loxone Audioserver, care, la fel ca și actualizarea pentru Miniserver, conține o serie de îmbunătățiri cu performanță ridicată.

 

Ca întotdeauna, puteți găsi o prezentare generală a tuturor modificărilor aduse de actualizare în jurnalul de modificări.

De asemenea, versiunea beta publică pentru Loxone Config 15.0 este disponibilă pentru descărcare începând de astăzi!

 

08 NOU: Exosphere Beta: Loxone Project Management Rethought

Alături de Exosphere, am reușit să dezvoltăm o aplicație cloud foarte inovativă, care schimbă modul în care vă gestionați proiectele Loxone. Este punctul central pentru vizualizarea și controlul tuturor Miniserverelor dvs., permițând o eficiență fără precedent în ceea ce privește administrarea, monitorizarea și întreținerea.

Un număr limitat de parteneri vor avea ocazia să testeze această unealtă revoluționară într-o versiune beta exclusivă. Regula este simplă pentru testarea beta: primul venit, primul servit! Așadar, asigurați-vă locul înregistrându-vă acum!

Previous
Previous

Descoperă iluminatul cu Loxone

Next
Next

Schimbă culoarea luminii în funcție de vreme