Descoperă iluminatul cu Loxone

De la spoturile LED ușor de instalat, până la elegantul Pendulum Slim și Ceiling Light, gama de produse Loxone face iluminatul inteligent accesibil și versatil pentru orice proiect. Descoperiți toate avantajele flexibilității benzilor LED pentru iluminatul indirect, inovația lămpilor de noapte Touch Nightlight, care depășesc cu mult funcția simplă de veioză, și modurile simple prin care puteți integra orice lustră în locuința inteligentă al clientului dvs., adăugând o notă modernă și funcționalitate ridicată în fiecare încăpere.

 

Vizualizează videoclipul de mai jos pentru mai multe detalii:

*Nu uitați să setați subtitrarea în limba română: Settings - Substitle/CC - Auto-translate - Romanian

 

Aprinde lumina! Uite câteva dintre dispozitivele de iluminat Loxone

LED Spots  Spoturile noastre LED, cu lumină caldă albă direcțională sau lumină colorată RGBW, oferă iluminat ambiental optim și reglabil cu ușurință.

LED Spots

Spoturile noastre LED, cu lumină caldă albă direcțională sau lumină colorată RGBW, oferă iluminat ambiental optim și reglabil cu ușurință.

 

Ceiling Spots

Perfecte pentru modernizarea încăperii sau în locurile în care există opțiuni limitate pentru instalarea în golurile de tavan.

Ceiling Light

Ceiling Light oferă lumină albă caldă sau colorată și îndeplinește multe sarcini adiționale datorită detectorului de mișcare și a senzorului de luminozitate încorporat. În plus, această lumină poate fi ușor modernizată cu o conexiune de 230V.

Touch Nightlight

Știm că vrei mai mult decât o simplă lumină de veghe. Touch Nightlight este o sursă de lumină ambientală, ceas cu alarmă, unitate de control, toate într-un singur dispozitiv.

Pendulum Slim

Puneți în evidență sufrageria, holul sau măsuța de cafea. Deosebit de impresionant în locurile unde simți că lipsește ceva.

LED Strips

Benzile cu LED-uri sunt o soluție elegantă când vine vorba de iluminatul indirect. Creează un efect WOW în dormitorul vostru și al copiilor.

Extensiile

Datorită gamei noastre de extensii, aproape toate lămpile pot fi integrate cu ușurință în locuința ta ineligentă.

Interfețe

Beneficiați de flexibilitate maximă în ceea ce privește tehnologiile de iluminat de la Loxone. Datorită extensiilor DMX și DALI, puteți integra o gamă largă de lămpi diferite în proiectul dvs.

Interesați de iluminat?

Dacă doriți să instalați Loxone sau să începeți să oferiți clienților dvs. sistemele, discutați cu noi despre posibilități

Next
Next

NOU! LOXONE CONFIG & APP 14.7